Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Viimeiset pari päivää

torstai 15. joulukuuta 2011

Viimeiset pari päivää

... on mennyt työn merkeissä. Aamusta iltaan, kollegojen seurassa. Puitteet erittäin mukavat, asia painavaa ja seura mitä loistavinta. Naurettu vuosia ja vuosia lisää elinikää. Ja jotenkin, kaiken tämän syksyn työhässäkän jälkeen, olo on helpottunut - nyt kun minäkin tiedän, mitä tammikuussa teen.
Jouluatto on (yllättäen täälläkin) viikon päästä ja homma täysin vaiheessa. Jotain on hankittuna, paljon ei. Ensimmäistäkään lahjaa en ole paketoinut, mutta hei! Paperit on ostettu. Taas tänäkin vuonna suunnitelmissa on tehdä tyylikkäitä, persoonallisia paketteja. Jaksankohan sitten kuitenkaan... Joulukortteja en edes yritä lähettää. Noh. Paketithan tulee paketoida meillä perinteisesti aattoa edeltävänä yönä, punaviinin ja suklaan voimin yhdessä miehen kanssa :) Perinteistä on pidettävä kiinni!


Hmmm... Kaikesta tästä huolimatta, olen jokseenkin varma, että joulu tulee meillekin. Juuri sellaisena kuin me sen haluamme. 


Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Elämä on kuitenkin aika mukavaa :)

Tunnisteet:

13 kommenttia:

15. joulukuuta 2011 klo 20.00 , Blogger Marita kirjoitti...

Postauksestasi huokuu onnellisen ja tasapainoisen oloinen nainen ja juuri siltä näytätkin kuvassa! Onnellisia hetkiä!

 
15. joulukuuta 2011 klo 20.04 , Blogger Saila kirjoitti...

Ihanan positiivinen postaus, joka pienensi minunki joulustressiä puolella! Mitä sitä turhaa ressaamaan niistäkää paketoinneista, ehtii viimeisenäkin yönä ja kunhan on paperit! :) Mahtava juttu, että työkuviotki on selvillä!

 
15. joulukuuta 2011 klo 20.18 , Blogger Marjukka kirjoitti...

Ihanaa, Rilla, että epävarmuus on takanapäin. Nyt voit alkaa nauttia joulun tulosta ihan täysillä. : )

 
15. joulukuuta 2011 klo 20.39 , Blogger Rilla kirjoitti...

Marita: kiitos :) Nyt on, kaikesta väsymyksestä huolimatta, oikein hyvä mieli!

Saila: sanos muuta. Se voi jopa olla ihan kivaa :D Me levitetään koko paketoimispaja pitkälle ruokapöydälle ja siinä näperrellään yhdessä. Mies itse asiassa on sata kertaa parempi paketoija kuin minä. Sillä on kokemusta kirjakaupasta - joskus sata vuotta sitten!

Marjukka: sanos muuta ja näin tehdään :)

 
15. joulukuuta 2011 klo 20.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minä taas hankin ensin pakettikortit, sellaiset jotka on pakko säästää joita ei raaski roskiin heittää ja joskus ajattelen että kortti on kalliimpi kuin lahjan sisältö.
Joku vuosi ei ollut kuin yksi kaunis paketti kortti jokaiselle ja tyttäreni huomautti odottaneensa pakettikorttia yhtä paljon kuin lahjaa koska hän käyttää kortit kirjanmerkkeinä.
Aaton vastaisen yön paketoimis aherrus on tuttua ja menee yleensä siinä nejään asti kun olen valmis....
nyt ei ole vielä mitään mitä paketoisin...taitaa tulla perinteen mukaan taas kiire...
Matkoilta ostan kyllä lahjoja jotka ensin päätän säästää jouluun ja kuinka ollakaan sitten jaan ne ja joulun alla iskee kiire...enkä osta mitään "pakko-ostaa-jotain"-tyyliin.
Ihanaa joulunalus aikaa sinulle ja kiitos kivasta blogista!
-Anne

 
15. joulukuuta 2011 klo 21.14 , Blogger Terhi kirjoitti...

Oi miten ihanan positiivinen postaus! Mukava kuulla, että asiat on järjestyneet parhain päin, helpottavaa saada hyviä uutisia näin joulun alla. Meillä lahjat about ostettu, suurin osa paketoitukin, mutta perinteikkäästi niitä paketoidaan myös meillä ihan viimeisinäkin päivinä. Yleensä aatonaattoiltana minä keskityn paketteihin ja mies laittamaan kinkkua uuniin ;) Me lähdetään tässä vielä yönylireissulle Hesaan, joten ei stressiä joulunjutuista :)

 
15. joulukuuta 2011 klo 21.48 , Blogger Alma kirjoitti...

Minullekin tuli tästä postauksesta hyvä mieli. Joulu sieltä aina tulee, tehtiin me mitään vaan. Joten eiköhän rauhoituta.:) Ihanaa viikonloppua sinulle!

 
15. joulukuuta 2011 klo 21.49 , Blogger Marja kirjoitti...

Tiivistit mun tunnelmat.. ainakin mitä tulee työkuvioihin ja joulun valmisteluihin. Stressi helpotti tänään kun sain joulukortit viime tipassa postiin ja sen jälkeen kävin aivan loistavalla combat-tunnilla - ja jopa siivosin hieman taloa. Tai sitten tällä green apple lightilla on osuutta asiaan ;D Oli pakko sortua, lähetettyjen joulukorttien kunniaksi (ja kun jääkaapista ei löytynyt muuta juotavaa). Just äsken mietin, että hittoako ottaa joulusta stressiä, tänä vuonna se on tällainen remppajoulu ja that´s it. Näillä mennään eikä blogiin kuvata mitään hienoja leipomuksia eikä joulukoristeita. No can do.

Toivottavasti sait mun tekstiviestin? Öö olikohan se eilen. Kun en kerran saanut sitä mailiakaan aikaiseksi :)

 
15. joulukuuta 2011 klo 21.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei Rilla,
kiva postaus :-)

Upea kuva sinusta. Rohkenen kysyä: onko sinulla omat ripset vai lisätyt? Jos lisätyt, niin millaisia käyttökokemuksia ?

Tuula

 
15. joulukuuta 2011 klo 22.23 , Blogger Rilla kirjoitti...

Anne: onpa mukava perinne nuo paketikortit! Niitä tietää siis jo odottaa :) Kyllä meilläkin on myöhään mennyt pakettien kanssa. Mutta kun on asenne kohdallaan ja teippiä (viiniä) riittävästi, niin kyllä pärjää :D

Terhi: oho, ihan luksusta teillä tiedossa! Vau ja kateus :) No, ensi vkl on meilläkin suhteellisen rento. Ihanaa. Yritän huomenna vaihtaa ruokiksen jouluostoksiin ja käyn hakemassa muutamat vakiojutut, kun tiedän, mistä ne saan.

Alma: voi kiitos! Voimia ja jaksamista myös sinne.

Marja: sain ja just muistin vastata :D On se hyvä, että voi näin vielä muistutella. Ei me kuitenkaan mietitä jälkikäteen, että olipa huono joulu, jos "joku" juttu jää tekemättä. Onneksi :)

Tuula: kiitos kovasti :) Ripset on ihan omat. Mulla on kerran, pari vuotta sitten ollut kertaalleen ripsissä lisäyksiä, enkä osannut olla niiden kanssa yhtään... :D No, noitakin on varmasti monenlaisia, mutta olen pysynyt tällä kajal- ja ripsari-linjalla ;)

 
16. joulukuuta 2011 klo 6.30 , Blogger Tessa kirjoitti...

Oioi, oiskohan mitenkään mahdollista saada vaikka joulun jälkeen kuvia niistä persoonallisista paketeista? Olen noissa paketointiasioissa vähän tumpelo mutta innokas petraamaan :D.

 
16. joulukuuta 2011 klo 9.22 , Blogger sisko kirjoitti...

Minäkin oikein ilahduin näin iloisista sanoista näin pimeän ja työntäyteisen syksyn/talven keskellä. Oikein kivaa viikonloppua täältäkin!

 
16. joulukuuta 2011 klo 12.15 , Blogger ania kirjoitti...

Miten ne Martat osuvasti sanovatkaan: siivoa jouluna (myös) kaapit, jos aiot joulusi siellä viettää. Eiköhän meillä kaikilla ole huushollit sellaisessa perussiistissä kunnossa, ettei enää joulun alla tarvitse niitä syvinpiä sopukoita ruveta jynssäämään. Meille tulee joulu ilman, että sitä ennen täytyisi itsensä rääkätä puolikuoliaaksi hössöttämällä. Ehkä tämä on helpompaa näin aikuisten taloudessa ;) Lahjoja hankitaan ajatuksen kanssa. Kyllä sitä jotain vuoden mittaan jää korvan taakse toisen toiveista ja näitä toiveita on kiva täyttää jouluna. Suurimman osan lahjoista olen tehnyt tänäkin jouluna itse. Se, mikä ei ehdi valmiiksi, odottakoon ensi joulua ;) Yleviä paketointisuunnitelmia mullakin. Saas nähdä, miten aika riittää.
Hyvää viikonloppua ja r a u h a l l i s i a joulunaluspäiviä toivotellen!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu