Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Waxed skinnies

tiistai 13. joulukuuta 2011

Waxed skinnies

Olen ahkera nettivaatekauppojen koluaja. Sieltä aina löytää jotain sellaista, mitä meidän kulmilla ei muuten olisi. Sieltä tekee myös näin aleaikoihin loistolöytöjä! Noh, alet ovat suurimmalla osalla varmasti vielä edessäpäin, mutta joissain kaupoissa ne ovat lähestulkoon jo ohi. Viime viikolla repäisin ja tilasin Perfectly Basicsin alesta Filippa K:n mustat housut. 
Ihanan siistit, napakat ja ryhdikkäät, kapeat kiiltäväpintaiset housut. Nämä ovat sellaiset, mitkä mielelläni vedän töihinkin jalkaan, väljemmän yläosan kanssa. Työmustat, superasialliset suorat housut, ovat mulle niiin vaikeat. Tosin, ihana Marjukka teki aiheesta postauksen, joka mielessä kyttään Malene Birgerin alennusmyyntejä alkavaksi :D 
Ovat muuten ensimmäiset nettiostoshousuni. Aina tuo istuvuus ja koon sopivuus on arveluttanut. Tällä kertaa riski kannatti!

Superhämyisiä kuvia. Aina tuntuu, että kello on paljon ja päivänvaloa täytyy käydä keskellä päivää oikein etsiskelemässä ulkoa. Täytyypä harkita, että hakisin kirkasvalolampun "lainaan" vanhemmiltani. Aamupuuhien ajaksi. Jospa hiukkasen piristäisi...

Tunnisteet:

7 kommenttia:

13. joulukuuta 2011 klo 23.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi kivat housut!! Minä en ole ikinä uskaltautunut tilaamaan mitään vaatteita mistään netistä. Arveluttaa aina, mitä saan. Osaatko suositella jotain?
Jenna

 
14. joulukuuta 2011 klo 0.03 , Blogger Maati kirjoitti...

Kivat pöksyt! Tuo kiilto on asiallisen himmeä, just hyvät ei niin viralliset mustat. En ole uskaltanut netistä housuja tilata, koot vaihtelee niin eri valmistajilla.

 
14. joulukuuta 2011 klo 0.07 , Blogger Rilla kirjoitti...

Jenna: kyllä niitä uskaltaa tilailla, varmistaa vaan ensin, että mahdolliset palautukset toimivat mutkitta ja jos vielä tilaa EU:n sisältä, niin ei tarvitse miettiä tulleja, eikä mitään!

Maati: joo, housut on aina vähän riskaabelit - no, kaikki toisaalta. Mutta, aattelin, että kun mulla on muutakin FilippaK:ta samaa kokoa 36, niin ei ihan pieleen mene. Välttämättä :D

 
14. joulukuuta 2011 klo 9.22 , Blogger ania kirjoitti...

Mullakin on vahahousut, ollut jo melkein vuoden. Eri merkkiset tosin. Antaa pikkuisen särmää, eiks! Yritän loitontaa tätiyttä (vai pitäisikö jo käyttää sitä m-sanaa) ;) Pitkiksiä en ole koskaan netistä tilannut yksiä TH:n farkkuja lukuunottamatta, jotka sitten olivatkin kaikin puolin ihan nappiostos. Olen tilannut netistä sekä vaatteita että kenkiä ja sanoisin näitten ostosten olleen parhaat hankinnat ikinä. Saa sellaista, mitä omista kaupoista ei löydy - ja jos löytyykin, niin usein huomattavasti edullisemmin, vaikka tulisi Atlantin takaa. Kyttäilläänpä Rilla niitä aleja sitten ihan kimpassa :)
PS Sun ihana synttärilahjahuivi sopisi mun mekkoon!

 
14. joulukuuta 2011 klo 16.54 , Blogger Henna kirjoitti...

Moi,

Kuulin tänää jotain nii ikävää, loppu työt.. Kaikki määräaikaiset irtisanottiin ja joulun edellä..kävin töissä ja tuntuu kohtuuttomalta..

mää jatkan uusiin haasteisiin ja uusia tuulia kohti.. olo vaan on nii kamala..irtisanominen ilman syytä oli syynä sopimuksen purkuun.. onneksi olette te, ystävät täällä blogissa ja livenä sekö kirjeystävät, joiden kanssa voin jakaa kokemukset..

 
15. joulukuuta 2011 klo 23.02 , Blogger Rilla kirjoitti...

Ania: ei mitään m-sanoja. Jätetään ne joillekin ihan muille :D Mun huivista on tullut sun mekko mieleen moooonta monituista kertaa! Heti hoksasin kuosin yhteneväisyyden. Tuo huivi on muuten ihan älyttömän kiva. Tykkään satasella :D

Henna: voi kurjuus :( Tosi ikävää, eikä tämä ajankohta tosiaan ole yhtään mukava. Toivotaan, että kaikki kääntyy parhain päin mahdollisimman pian! Ja niinhän ne sanoo, että yhden loppu on uuden alku :)

 
16. joulukuuta 2011 klo 8.02 , Blogger Henna kirjoitti...

Kiitos Rilla, te YSTÄVÄT olette se, mikä auttaa perheen rinnalla jaksamaan eteenpäin vaikeuksien ja arjen keskellä. Lähen tänään jo viettään joulua kotiin Pyhäjoelle ja virittäytymään joulusiivousten ja leipomuksien äärelle. =)

Kuusenhaku on myös edessä omasta metsästä, se on jo niin perinnejuttu ja tietty isän ihanan kanssa, suunniteltiin kyllä makkaranpaistoa ja kahveja luonnonhelmassa tolle kuusenhakureissulle koko perheellä, jota värittää pian 7-vuotias kummityttö Tiia (siskon tytär) ja sillehän se on niin tärkeää. <3

Joko teille on kuusi haettu/hankittu? entä muut valmistelut? ens viikolla jouluruuat ostetaan, leipomisia on sunnuntaille suunnitelmissa, ja bloggailua mahtuu aina arkeen sekä kortteilua. :)

Jouluisin miettein jo katse tulevaan, Henna.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu