Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Happihoitoa

maanantai 23. tammikuuta 2012

Happihoitoa

Kosmetologeilla on tarjolla happihoitoja kasvoille. Myös sillä, missä minä säännöllisen epäsäännöllisesti käyn. Tuota on jo mulle tarjottu (olen ilmeisesti sen tarpeessa), vielä on kokeilematta. Mun tiedemies-mieheni tosin kovin usein ampuu alas kaikki mahtavan kuuloiset jutut, joista minä naistenlehdissä lueskelen ... tästä happihoidosta me ei olla vielä puhuttu :)  Mutta. Sitä olisi nyt tyrkyllä. Ilmaisessa luomu-muodossa.
Mielettömästi lunta ja lisää tulee. Talkkari Turussa. Jos tarkkoja ollaan, niin istumassa Stefan Richterin ravintolassa just nyt. Hmmm... Onkohan tää ihan reilua?? 
Keli sellainen, että pihalla viihtyy lähinnä lumiukko. Muttahei, en valita. Päivän urheilut tulee tuosta. Ja se happihoito :) Ainoa, mitä tässä miettii, on se, milloin lunta on tullut tarpeeksi, jotta sinne kannattaa mennä... Tai, onko ihan turhaa mennä, jos sitä sataa läpi yön? Hmmm... Lienee samaa mutkikasta ajattelua taustalla kuin siinä, milloin auto kannattaa pestä. Siis kannattaako sitä pestä ollenkaan, jos huomenna sataa? :)


Taidan odotella, että lapset käyvät nukkumaan ja lähden sen jälkeen puskemaan lunta muutaman sadan neliön alueelta pihan perälle. Sitä ennen istuskelen sisätiloissa villasukat jalassa, kuppi teetä kourassa ja katselen kuvia kakuista (sokerilakko: katsoa saa, muttei koskea).
PS. Baileys-kakku on erittäin nam, Svenskin Ullan tavaraa taas. Kelpaa myös lapsille, alkoholit keitelty pois :)

Tunnisteet: , ,

12 kommenttia:

23. tammikuuta 2012 klo 19.55 , Blogger Terhi kirjoitti...

Hitsi mä taas kännyllä surffaan ja pitkään tuijotin tota ekaa kuvaa ja mietin, mikä laite siinä on :D Vasta suurentamalla selvisi. Lunta tosiaan on riittämiin, pitäis vissiin lähteä happihoitoon pihalle. Onpa ihanan näköinen kakku, slurps!

 
23. tammikuuta 2012 klo 20.50 , Blogger Teija kirjoitti...

Oooi mikä kakku! :P Kyllä mä vaan ihan söisinkin tuon, jos käpäliin sattuisi :D

Nautiskellaan talvesta! Ihanat kelit!

 
23. tammikuuta 2012 klo 21.31 , Blogger Rilla kirjoitti...

Terhi: heh. Nyt kun tuota katson, niin ei tuo niin selvä juttu olekaan ;) Mutta kun itse tietää, mitä siinä on - niin selvähän se!

Teija: oli hyvää :D Onneksi talvi on (vaan) kerran vuodessa!!

 
24. tammikuuta 2012 klo 7.11 , Blogger Merja K kirjoitti...

Olen vakuuttunut, että meillä ainakin Mr Järjellä on salainen sopimus, että lunta sataa ja paljon, juuri silloin kun hän on poissa ;) Hyvää hyötyliikuntaa, mutta kyllä kolan työntely aina jossain vaiheessa alkaa nyppiä. Täytyykin jatkossa ajatella tuota happihoitoa ja ilmaista sellaista ;)

Kivaa tiistaita!

 
24. tammikuuta 2012 klo 12.38 , Blogger Marja kirjoitti...

Nam, tuo tosiaan oli hyvää kakkua! Nellikin sitä juuri muisteli eilen :)

Ja juu, lunta meilläkin riittämiin.. eilen combatista tullessani innostuin vielä jatkamaan kuntoilua kolauksen merkeissä.. helppo homma kun oli kevyttä pakkaslunta :) Silloin muakin huvittaa kolata.

 
24. tammikuuta 2012 klo 14.46 , Blogger ania kirjoitti...

Niin kaunis teidän sisäänkäynti, ja ekassa kuvassa on pitsiä! Mulla on nyt menossa joku ihme pitsikausi, joten ilahduttaa :) Tällaiset happi- ym. ?-hoidot on parempi hoitaa vähän hissukseen ;) Meneillään Detox- (ei Botox) kuuri (puhdistu paastotta), enkä takuulla ole valistanut miestäni asiasta, en ole itsekään ihan varma ja vakuuttunut hommasta.
Lumen määrä just riittäisi, vaikken joudukaan kuin pienen polun luomaan. Koita jaksaa!
PS Jatkis takeltelee... :(

 
24. tammikuuta 2012 klo 15.11 , Blogger Kati kirjoitti...

Lunta on täälläkin ja meilläkin talkkari lähti taas... Muutenkaan ei ihan maanantai mennyt putkeen... Noh iho sai täälläkin siis happihoitoa ja verenpaineen nousu taas testasi, että sydän on kunnossa;) Mäkin teen niistä Svenkin kirjoista herkkuja:D

 
24. tammikuuta 2012 klo 18.18 , Anonymous Sanna kirjoitti...

Kävin viime talvena happihoidossa kosmetologilla, olin menossa ihan tavalliseen hoitoon, mutta minut saatiin ylipuhuttua kokeilemaan. Täytyy sanoa, että oli positiivinen yllätys! Huulissa etenkin tuntui sellainen täyteläinen tunne, ja kasvot hehkui. Myös silmänympärysiho jotenkin tiivistyi ja tuli sileämmäksi. Hoidon vaikutus kesti parisen viikkoa, mutta oli se aika kiva juttu. Voisin mennä uudestaankin!

 
24. tammikuuta 2012 klo 18.33 , Blogger Henna kirjoitti...

Oi, ihana kakku ja varmasti hyvää. Pitäis itse kokeilla joskus tehdä jotain vastaavaa. :D

Henna

 
24. tammikuuta 2012 klo 19.07 , Blogger La Petite Princesse kirjoitti...

Tätä kakkuohjetta täytyy ehdottomasti kokeilla!

Mulla on tällänen ohje: http://prinsessanoppi-lapetiteprincesse.blogspot.com/2011/04/baileys-ricotta-juustokakku.html

 
24. tammikuuta 2012 klo 21.42 , Blogger Rilla kirjoitti...

Merja K: sillä taatusti on sellianen sopimus!! Meillä kanssa. Tai, no, hmm... meninpäs toivomaan talvea ja lunta taas kerran :D

Marja: joo, tuo on ihan köykäistä puuterilunta. Muttakun sitä on niin pal-jon... Tytöille tosiaan taisi kakku upota, meillekin, aina :)

Ania: eikun keskeneräinen jatkis vaan tänne, päästään vaihtamaan kuulumisia! Pitsitykkäystä mullakin. Oon ihan hirmu tyytyväinen kun olen säästänyt muutamat pitsineuleet, joita en muutamaan vuoteen ole käyttänyt. Nyt kohta lähtee taas :)

 
24. tammikuuta 2012 klo 21.45 , Blogger Rilla kirjoitti...

Kati: uuh... nosiltä vaikuttaa!! Tylsyys. Autot on joskus just tuollaisia! Svenskin reseptit ei ole kyllä pettäneet koskaan. Uskallan tuulettaa mennen tullen :)

Sanna: oih! Olen ihan myyty. Mun on pak-ko mennä samaan hoitoon :D (vitsi, että oon helppo!!)

Henna: kokeilemaan vaan, helppo ja kiva!

La Petite Princesesse: tulenpas tutustumaan! Ricotta on hyvää!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu