Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kaapin paikka

sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Kaapin paikka

Meillä on siirrelty huonekaluja. Tai, no, yhtä sellaista. Suuri kaappi keittiön nurkasta olohuoneen puolelle. Keittiön puolella kun alkoi olla hiukan ahdasta uuden suuren pöydän muutettua sinne. 
Kaappia tyhjentäessäni totesin, etten IKINÄ halua muuttaa :) Jo yksi kaappi niin täynnä tavaraa, että ... huh ... Lisäksi, kylläpäs tuli tyhjää keittiöön...
...ja sitten toisaalta, olohuoneessa on nyt IHAN liikaa tavaraa. Ehkä sitä on vaan tottunut näkemään omat nurkkansa tietynlaisena? No, niin tai näin, mennään mielummin sinne less is more-suuntaan. Pikkutavaran saa aina "jonnekin", mutta mitä ihmettä tehdä hyville huonekaluille? Kierrätyskeskus ei tosiaankaan ole oikea paikka.
Sisustuksen säätäminen on vaarallinen laji muutenkin. Harvoin pääsee yhdellä pikkujutulla. Totesin, että keittiössä on täysin vääränlaiset verhot. Ja  - eh - kaapit olleet pielessä jo tätä ennenkin ;) Mulla tarjouspyyntö kaappien ovien maalauttamisesta vetämässä eräällä ikkunatehtaalla. Väritoive: tummanharmaa/musta. Toisaalta, hengästyttää jo ajatuskin ovien irroittelusta. Puhumattakaan siitä, mitä kalusterungoille olisi tehtävissä. 


Minä jatkan täällä preppaamalla yhtä matikan kokeisiin ja siivoilemalla samalla pöydiltä tavaroita pois. Seuraavaksi meillä tarvitaan lisää varastotilaa :)

Tunnisteet:

9 kommenttia:

15. tammikuuta 2012 klo 19.29 , Blogger Cride -Kristallin hohdosta! kirjoitti...

Muuttamisessa on kyllä se hyvä puoli, että tulee käytyä noita turhia tavaroita läpi vaikka aikamoinen homma siinä onkin. Tosin kyllä se uuskin kämppä sitten äkkiä taas täyttyis ainakin meikäläisellä. Onpas muuten kiva pöytä teillä siellä. Mukavaa alkavaa viikkoa!

 
15. tammikuuta 2012 klo 19.39 , Blogger Maati kirjoitti...

Kyllä teillä on niin kaunista, mun mieleiset sävyt. Poika muutti isompaan ja minä siivosin entisen, yksiö onneksi. Voi jeeveli, mutta sai hinkata, mutta sain kaiken puhtaaksi. Siivoaminen ei selkeesti ole nuoren miehen lempihommaa:)

 
15. tammikuuta 2012 klo 19.48 , Blogger Rilla kirjoitti...

Cride: olet niin kovin oikeassa. Tämä onkin pisin aika, mitä aikuisiällä olen yhdessä paikassa asunut, 5,5vuotta. Sitä ennen on tainnut enkat olla parisen vuotta :)

Maati: voi kiitos :) Katselin kuvia ja ajattelin, ettei meillä nyt IHAN näin keltaista ole ;) Iltavalaistus...

 
15. tammikuuta 2012 klo 21.33 , Blogger Heli kirjoitti...

Kaappikuvaa pliiiis.. ja jos on turha niin ei kun myyntiin vaan. Ihan varmasti sen joku ostaa, vaikka joku lukijasi. ;)

Mua on muuten kanssa alkanu vähän riipii meidän ruokahuone.. jokainen seinäpinta on täytetty kaapeilla tai jollain. Haluaisin väljentää jotenkin.. mutta miten, siinä pulma. Ja kaikki ne on sitä paitsi tarpeeseen ja muutenkin sellasia mistä en tahtois millään luopua. Vaikee yhtälö...

 
15. tammikuuta 2012 klo 22.36 , Blogger Rilla kirjoitti...

Heli: jep, tiedän tunteen. Sitä säilytystilaa kuitenkin tarvis. Ratkaisuna taitaa olla vain vähentää tavaraa! Se olkkarin puolelle siirtynyt kaappi itsessään on ihan jees ja tarpeen, mutta liikaa on täällä... Yhden senkin taisin saada kiertoon jo. Ehkä. Ja sitten on toinen, jonka kierrättämisestä tarvitse vielä hiukan keskustella tuon miehen kanssa ;)

 
15. tammikuuta 2012 klo 23.29 , Blogger -Jassu- kirjoitti...

Heh, tätä on selvästi ilmassa! :-D
Meilläkin pitäisi mennä sinne less is more-suuntaan, mutta valitettasti jouduimme sen sijaan hakemaan uuden kaapin!

Keittiö näyttää kivalta!

 
16. tammikuuta 2012 klo 13.02 , Blogger La Petite Princesse kirjoitti...

Kierrätyskeskus ei muuten olekaan se oikea paikka :o Olen tämän huomannut, että jos sinne tarjoaa aivan vaikka uudenveroista kalustetta tulee vastaukseksi "emme ota"..

 
16. tammikuuta 2012 klo 18.41 , Anonymous Sanna kirjoitti...

Maalautettiin meidän keittiön kaapin ovet (yht. 40 ovea ja + laatikon etusarjoja) valkoisiksi (olivat vaniljan väriset aikaisemmin). Maalari teki sen sivutyönään, päätyönään on kaupungilla maalausosaston vetäjänä. Kaverin ruiskumaalaamossa sitten ne ruiskutteli useampaan kertaan ja kävi 3 kertaa meillä kotona pohjamaalaamassa + maalaamassa runkojen näkyviä osia (meillä valkoinen runko, mutta vaniljanvärisiä peitelevyjä ja mm. sokkelit yms.). Sain itse valita valkoisen värinkin (Tikkurilan kinos). Maalari kävi meillä kotona ensin irrottamassa kaikki ovet ja sitten toi valmiit ovet ja kiinnitti ne vielä paikalleen. Viikon sisällä teki kaiken tämän!! Nyt meillä on ihanan raikas keittiö. Sen jälkeen sitten vielä uusittiin taso (musta laminaatti, jossa metallireunus) ja osa koneista. Edullinen remontti (maalaus oheispalveluineen tuli maksamaan n. 600 euroa), joka muutti keittiön ilmeen ihan totaalisesti. Suosittelen todella! Nyt vielä haaveilen saarekkeesta, sillä meillä on tällä hetkellä kaksi ruokapöytää melkein vierekkäin ja kaappitilaa tarvittaisiin kipeästi lisää :)

 
16. tammikuuta 2012 klo 22.25 , Blogger Rilla kirjoitti...

Jassu: voih, niin taitaa olla. Mulla hiipimässä vähän epätoivon puolelle :) Aikalisän paikka, selvästikin!!

La Petite Princesse: ihan totta! Meillä täsmälleen samoja kokemuksia, ihmettelen... No, toistaiseksi on aina kaikki "jonnekin" saanut. Mutta silti... Ehkäpä heilläkään ei ole tilaa liiemmälti?

Sanna: kiitos kovasti tästä! Rohkaisee muakin asiassa hiukan eteenpäin :) Kovin edullisesti tuon saitte mielestäni, saas nähdä, minkälaisen tarjouksen itse saan...

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu