Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Lunta!!

sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Lunta!!

Talvi tuli meillekin. Säätiedotuksen mukaan käymään ainakin pariksi päiväksi. Lunta, ihanaa!! 4 vanhinta lasta (omat&bonukset) aloittivat lumihurvittelun käymällä yöllä saunassa ja pyörimällä uikkarisiltaan lumihangessa. Kuulemma paras uusi vuosi ikinä :D
Lumi = ulkoilu, pulkat, lumilapiot! Tosin, perheen 2-vuotias väitti kiivaasti pulkkien olevan kottikärryjä... Niiden kyydissä on kesällä viimeksi oltu ;) 

Nautitaan nyt tästä lumesta ja valoisuudesta, niin kauan kun tuota kestää. Plus ensi viikon lyhyestä työviikosta. Vuosihan alkaa ihan loistavissa merkeissä :)
 Onnistunutta tätä vuotta meille kaikille!!

Tunnisteet: , ,

5 kommenttia:

1. tammikuuta 2012 klo 18.58 , Blogger Terhi kirjoitti...

Oi, meillä täällä 60km päässä on myös lunta, mutta ihan pikkiriikkisen tuohon verrattuna. Onnellista alkanutta vuotta koko Rillan pesueelle <3 Muistitko alaosan? ;)

 
1. tammikuuta 2012 klo 19.16 , Blogger Rilla kirjoitti...

Terhi: kiitos, kiitos :)Alaosan muistin, huh. Lähdin ihan pillifarkuissa ja korkkareissa. Tai, korkkarit oli kassissa mukana.

 
1. tammikuuta 2012 klo 20.02 , Blogger Teija kirjoitti...

Teillähän on siellä lunta jo ihan huimasti, jos vertaa esim. tänne! Ihana kottikärrytyyppi! :D

 
1. tammikuuta 2012 klo 20.36 , Blogger Katz NYC kirjoitti...

Voi ihanaa miten paljon lunta olette saaneet! Taalla siita ei ole tietoakaan, kaunis auringonpaiste tosin ja kuulema noin 11C lampoa! En ole itse viela paassyt talon ulkopuolella kaymaan, mutta eikohan tuo ilma kutsu pitkalle kavelylle nain leppoisana sunnuntaina.
Hauskaa Uutta Vuotta teidan koko perheelle!

 
1. tammikuuta 2012 klo 21.10 , Blogger Rilla kirjoitti...

Teija: oho, eikö teillä ole lunta? Tuota ei taida montaa senttiä olla, mutta parempi tuo vähäkin. Viime talvina on ollut ihan liikaa :)

Katz NYC: vähän on tullut! Eilen ei ollut vielä yhtään :) Noh, toisaalta, en kyllä pitäisi tuota teidänkään vaihtoehtoa ollenkaan pahana :D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu