Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Talkkarille hommia

maanantai 9. tammikuuta 2012

Talkkarille hommia

Huh. Viikko alkoi rytinällä. Eka työpäivä venähti heti pitkäksi, autosta "puuttui" lumiharja ja aamulla unohtui autokahvit eteiseen. Varmasti olen unohtanut jotain muutakin, en vaan muista, mitä!! Hmmm. No, ehkä tuossa ei ole vielä aineksia huonoksi päiväksi. Ihan tavallinen maanantaiaamu vaan. Tunnelma kohosi viimestään vähän ennen kuutta: kotiin palatessa mua odotti ihmeellinen ylläri. Meidän 11v oli tehnyt kaikki lumityöt! Niitä ei ole ihan vähän meillä... Ehdin jo valmiiksi kotimatkalla pohtia, milloin lähtisin lumihommiin. Heti, kohta, vai vasta sitten kun lapset nukkuvat. Helpotus, sai hetken hengähtää ennen illan harrastuskuskailurumbaa.


Kuskailureissuille vaihdettiin työvaatteet kotoisampiin. Pääsin samalla toteamaan, että tuota MB:n toppia voi sittenkin käyttää ennen kesää :) Ei siis hukkaostos!
Kuvia katsellessa huomaa kaikenlaista. Kuten puuttuvan oven tapin (vai miksikä noita nyt sanotaan). Meillä on perheessä henkilö, joka piilottelee kaikenlaista pientä irtoavaa aina tilaisuuden tullen. Kaukosäätimien patterien hävitys ovat hänen spesialiteettinsä :)
Ja tuo kynttilä näyttää sammuneena ihan harmaalta... nyt palaessaan ei kyllä ole sävyt kohdillaan...
Ja talon kulmalla on lamppu pimeänä! Enpä tuota ole nähnyt ohi kulkiessani.
Näissä yltiösyvällisissä tunnelmissa kohti tiistaita!

Tunnisteet: ,

10 kommenttia:

9. tammikuuta 2012 klo 22.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Näitä sun postauksia on aina yhtä mukava lukea :) Sujuvaa, rentoa tekstiä! Kaunis on myös autoiluasusi. Mitkä nuo housut ovat?

 
10. tammikuuta 2012 klo 0.24 , Blogger Marja kirjoitti...

:D :D käske sen miehen palauttaa piilottamansa patterit yms.! Teillähän alkaa näyttää myös jo ihan talvelta. Mulle tuli eilen kävelyllä miltei Lappi-fiilis kun ihailin lumista luontoa ja lumen painosta notkuvia puiden oksia. Ihana valkeus!

Aamusi kuulosti niin tutulta... mulla kauhea kiire (myöhässä as always) töihin - kunnes huomaan ettei autossa aukea lukot, saati ovet muuten.. normaali maanantaiaamu :) Mukavaa alkanutta viikkoa!

 
10. tammikuuta 2012 klo 1.23 , Blogger marikan kirjoitti...

Meillä piilotellaan kaikenlaista kenkiin...kiva tehdä yllättäviä löytöjä kenkiä jalkaan laittaessa =) ja syyllinen on sellainen reilu yksi vee =)

 
10. tammikuuta 2012 klo 5.58 , Blogger Alma kirjoitti...

Minäkin huomasin kuuden jälkeen autolle kömpiessäni, ettei lumiharjaa löytynyt. Lapio kyllä oli, muttei täällä tilanne vielä ehkä ihan niin katastrofaalinen ole... Kauniita kuvia!

 
10. tammikuuta 2012 klo 9.07 , Blogger Merja K kirjoitti...

Minulla on edelleenkin kadoksissa toppahousut, eikä taida lumiharjaakaan olla autossa. Jääskrapana toimii parkkikiekko :)

Mukavaa tiistaipäivää!

 
10. tammikuuta 2012 klo 17.20 , Blogger Anniina kirjoitti...

Aivan ihana tuo toppi!

 
10. tammikuuta 2012 klo 18.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mistä tuo ihana mustavalkoinen taulu on joka on lipaston yllä? =) Upea!

- Tiiu

 
10. tammikuuta 2012 klo 22.04 , Blogger Mapsin muotia kirjoitti...

Tosi kauniita tunnelmallisia kuvia!

Niin tuttu tunne tuo sinun aamuinen tilanne. Usein mulle käy vielä niin, että huomaan puolessa välissä työmatkaa eväiden jääneen eteisen pöydälle. Kiire kiire, mutta kun mielellään nukkuu sen vartin pidempään ;D

 
10. tammikuuta 2012 klo 22.58 , Blogger Rilla kirjoitti...

Anonyymi: kiitos :) Housut on tekomokkaa nekin, leggarit henkkamaukasta!

Marja: joo, mikä näissä aamuissa onkin. Pitäisi kaikki tavarat olla Just eikä Melkein valmiina, niin jotenkin saattaa suoriutua, ehkä. Lappitunnelmaa täälläkin, sama mielessä kun iltasella ajelin tänään!

Marikan: heh, voin hyvin kuvitella :D

Alma: minä olin tyytyväinen siihen, että oli lapaset mukana :) Helpompi niillä putsailla autoa...kuin paljain käsin siis, sekin on koettu!

 
10. tammikuuta 2012 klo 23.01 , Blogger Rilla kirjoitti...

Merja K: heh, mulla taas edelleenkin käymättä toppahousuostoksilla. Ei ole aikaa mukamas. Vaikka ihan työpaikan vieressä olisi alan liike!!

Anniina: kiitos, ei kyllä yhtään harmita, että tuo jäi tänne!

Tiiu: kuva on Robert Doisneaun "Le Baiser de l'Hotel de Ville, Paris, 1950" - löytyy varmasti googlettamallla. Tilattu muistaakseni All Postersilta ja kehystetytty paikallisessa liikkeessä!

Mapsin muotia: juurikin noin. Jääkaappiin on myös helppo jättää ne :) Pitäisi olla check-lista ovessa ennen lähtöä!!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu