Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Talo täynnä elämää

sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Talo täynnä elämää

Vaikka miten aina jaksan mainostaa nauttivani hiljaisista hetkistä, nämä viikonloput, kun talo on täynnä elämää ja lasten ääniä (ja heh, pääsääntöisesti toivottavasti positiivishenkisiä sellaisia), sitä tuntee elävänsä täyttä elämää :D Siitäkin huolimatta, että saa olla siivoamassa keittiötä joka välissä ja jaloista löytyy pikkuautoja, palloja, sukkia .. ja ties mitä muuta. Ylitiöpositiivinen fiilis ;) Hauskaa on myös se, miten nämä isommatkin lapset kavereineen lähtevät innolla mukaan kaikkeen hömppään. Kuten karkkikaakaoon (aka lumiukkokeitto, kiitos Terhille vinkistä):
Mies väitti, että mun positiivinen vire johtui ositain myös auringonpaisteesta. Ulkona oli käytävä, kipakasta pakkasesta huolimatta. Löydettiin kaikkea mielekiintoista, kuten uima-altaan tikkaat talon vierestä (lapset kuulemma tarvinneet niitä tirkistellessään meitä aikuisia sisällä), metsän elukoista jälkiä - rusakko käynyt systemaattisesti tutkimassa kaikki omenapuut (ähäkutti, oli verkot), kummallisia sulia koloja maassa (ei pupun pissaa vaan jotain muuta) ja paljon, paljon lunta ;)
Voisin kuvitella, että parikymppisestä Rillasta tämä olisi kuulostanut ihan kamalan tylsältä! Mutta nyt se sitä on täydellistä vastapainoa sille kaikelle muulle kiireelle ja menemiselle, mitä viikolla ja töissä on. 


Vaan nyt, kasamaan huomiset vaatteet itselle + lapsille ja pikkuhiljaa laittamaan porukkaa yöpuulle. Taas alkaa uusi viikko. 

Tunnisteet: ,

5 kommenttia:

29. tammikuuta 2012 klo 21.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Se menee täsmälleen noin! Vaikka silti on välillä ihana mennä jonnekin ja ottaa irti kaikista tutuista kuvioista. Oikein mukavaa uutta viikkoa Sinulle :)

 
29. tammikuuta 2012 klo 22.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Teillä on kaunis talo. Mua kiinnostaisi sen sävy, meillä uuden talon maalaus edessä ja tuo näyttää talvimaisemassakin kivalta!

 
29. tammikuuta 2012 klo 22.19 , Blogger -Jassu- kirjoitti...

Ihan loistoviikonloppu siis!

Ja ihan samaa havaittavissa täällä, ihmeen paljon ollut energiaa. Siivottiin talokin oikein viimeisen päälle.

 
29. tammikuuta 2012 klo 22.21 , Blogger Minna kirjoitti...

No voi erkki, mun rupes tekemään niin mieli tuota lumiukkosoppaa...;)(vaikka tässä ollaan kyllä perjantaista lähtien mässätty kuukauden herkuttelun edestä vaikka mitä!)! Ollaan pari kertaa lasten kanssa tehty ja nautittu "soppaa", nam!

Heh, nuo tikkaat sijaintineen kyllä mainio ;)!

Mä en ole poistunut koko viikonloppuna ulos, ensi viikko sitten ulkoillaan tuolla kirpakassa säässä ja useamman kerran päivässä (kun viedään kuopuksen kanssa sisaruksia eskariin ja kerhoon ees ja taas..).

Mukavaa viikkoa Rillalle!

 
29. tammikuuta 2012 klo 22.41 , Blogger Rilla kirjoitti...

Anonyymi1: kyllä ne irtiototkin kelpaavat, minä odottelen seuraavaa sellaista torstaille :)

Anonyymi2: kiitos, olisiko tuo sävy "Tuulikki" Näin muistelen...

Jassu: tää on jotain kevät(kait se kohta tulee?)höyrähdystä! Saas nähdä kauan kestää!

Minna: otat ulkoilut takaisin ens viikolla, ehtiihän tuota :) Minä kiltisti jätin sopat väliin.. Mutta vahingossa saatoin kyllä syödä pari vaahtokarkkia :D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu