Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Turvallista matkaa

maanantai 2. tammikuuta 2012

Turvallista matkaa

En ole yhtään aamuihmisiä.Ainakaan työaamusellaisia, viikonloppujen kiireettömät aamut taas ovat parasta mitä tiedän! Mutta siis, ne arkiaamut. Lähes poikkeuksetta tulee kiire. Ihan sama, kuinka aikaisin herään. Nyhrään jotain, jolla saan helposti kulumaan sen extran, mitä aiemmin heräämällä olen saanut. 

Usein tulee niin kiire, että "aamupala" - iso latte (joooo, tiedän, hyi, hyi, ei niin) - jää puoliksi juomatta. Tuosta syystä nappaan silloin tällöin kupin mukaani ja sijoitan sen auton keskikonsoliin. Mukamas tukevasti. Kovin usein siinä käy myös niin, että unohdan koko kahvin olemassaolon, jarruttelen sopivasti tai vetäisen muutamat tiukat kurvit ja ... kahvia joka paikassa...
 Äidin autokahvittelua katsellut tytär päätti tehdä joulupukin avustuksella asialle jotain!
Miten mulla ei ole ollut tällaista aikaisemmin?? Keraaminen kuppi, muovinen kansi ... kuivana perille :)
 Turvallista matkaa!

Tunnisteet:

22 kommenttia:

2. tammikuuta 2012 klo 20.00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana ja käytännöllinen lahja!

 
2. tammikuuta 2012 klo 20.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ompa hauskaa, luulin olevani ainoa joka ryystää työmatkalla aamuisin kahvia, kiikutan jopa termarin mukaan, ettei vaan lopu kesken. Ja kun työmatkaa on 50 km, täältä pohjoisempaa sinne niin usein ehdin syödä jo eväätkin aikani kuluksi ennenkuin olen työpaikalla. Meillä on onneksi keskikonsolissa paikka pienelle kupille. Johanna

 
2. tammikuuta 2012 klo 20.15 , Blogger Kati kirjoitti...

Heip!

Minä ostin kanssa miekkoselle vastaavan kupposen joululahjaksi :) Hän kun on yksi toisensa jälkeen roudannut autoon muumi-kupit... Palauttanut sitten aina useamman kerralla ehkä kerran viikossa.
Meillä on itse asiassa molemmilla sama tapa; juoda kahvit aamulla automatkalla. Olisin siis oikeastaan itsekin tarvinnut vastaavan kupin..
Mukavaa alkanutta vuotta!!

 
2. tammikuuta 2012 klo 20.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mä en taas ole ikinä ymmärtänyt jenkeistä rantautunut takeaway-kahvi kulttuuria. Jotenkin vaan huvittaa kun jengi kävelee kaupungilla mukit kädessä, olevinaan fiinin näköisinä. Itiksessä näytti suorastaan surkuhupaiselta kun perheenäidit työnteli loskassa rattaita prisman pihalla termarit kädessä. Kahvinhan ehtii juoda parissa minuutissa himassa? ei ihme, että liikenteessä on kaikemaailman törttöjä kun tehdään kaikkia muuta kun keskitytään siihen tärkeimpään (meinattiin meinaan jäädä suojatiellä lapsen kanssa auton alle kun eräs rva harrasti just tuota ko toimintaa) arghh
Hyvää Uutta Vuotta silti
Sipe

 
2. tammikuuta 2012 klo 20.29 , Blogger Rilla kirjoitti...

Jemaima: eikös!

Johanna: työmatkassa on etunsa. Mulla vähemmän kuin sulla, mutta menee siihenkin aikaa :)

Kati: heh, joo. Autoon jää helposti kaikenlaista tavaraa... Tiedän! Eikun omaa vaan hankkimaan :)

Sipe: nooo, eipä tuo motarilla ajelu paljon sen enempää kahvin juomisesta häiriinny kuin radionkaan kuuntelusta :) Ja minä muuten en tosiaankaan ehdi juomaan tuota kahvia parissa minuutissa!

 
2. tammikuuta 2012 klo 20.39 , Blogger anana kirjoitti...

Hmm, saattoi olla vuosi 1995 kun rupesin ottamaan kahvin mukaan aamulla kun ajoin kouluun. Ja silloin huoltsikalta, sellaisessa perus ruudullisessa pahvikahvikupissa, juu nou? :) Kertaakaan ei ollu kahvit sylissä mutta olin ilahtunut kun suomeenkin rantautui joskus 2000-luvulla? kunnon take away-vehkeet :)

Kotoota lähden joka aamu m-b termosmukin kanssa, sitä voittanutta ei ole -olen kyllä kokeillut useita sillä ensimmäinen m-b:n muki koki tapaturman. Yksi tullainen vastaava keraaminenkin löytyy, mutta siihen menee liian vähän kahvia ja en oikein pidä siitä kumikannesta. Mukihan on muuten todella kaunis.

Kiva lukea että meitä take-away-kahvittelijoita on muitakin ♥

 
2. tammikuuta 2012 klo 21.47 , Blogger Maikki kirjoitti...

Ihana lahja, sopis mullekin kuin valettu! t. toinen take-away-kahvittelija

 
2. tammikuuta 2012 klo 21.52 , Blogger Maati kirjoitti...

Tosi kiva joululahja! Itse en kyllä syö enkä juo ajaessa, en vastaa ees kännykkään:)No aika vähän muutenkin itse ajan.

 
2. tammikuuta 2012 klo 21.53 , Blogger Linda kirjoitti...

Onpa ihana toi RM:n muki!!! Meillä on muutama erilainen termosmuki, mutta toi on varmaan saatava itselle... ;) Ihan huippukaunis!

Iloista alkanutta viikkoa :)

 
2. tammikuuta 2012 klo 22.10 , Blogger Rilla kirjoitti...

Anana: jees ai nou :D Niitä samoja pyörinyt täälläkin kyydissä. Mulle on kumikansikin kelvannut, varmaan kun en paremmasta tiedä ;)

Maikki: eikun lahjatoiveita listailemaan!!

Maati: mulla keskittyy vaan tuohon "juomispuoleen". Ja kahviin siinäkin :D Eikä tuotakaan joka aamu, mutta niinä aamuina, kun muuten en ehtisi, on niin kiva ottaa tuo mukaan

Linda: tää lämmittää mieltä :) Mukavaa viikkoa sinnekin!

 
2. tammikuuta 2012 klo 22.44 , Blogger Mari kirjoitti...

Ihana lahja ja vielä tyttäreltä, kyllä ne Äidin tuntee ♥

Täällä kans eräs, joka usein ottaa kotoa töihin lähtiessä kaffet matkaan kun en muka kotona ehdi sitä juomaan...mutta todellakaan noin kauniista kupista en saa kahviani nauttia!

Mukavia kahvihetkiä - vaikka sitten sinne motarille ;)

 
2. tammikuuta 2012 klo 22.47 , Anonymous Maisa kirjoitti...

Itse en juo kahvia, enkä edes autoille töihin (kotiäitinä :) ) joten nuista asioista ei mitään kommenttia, vaan mulle tuli uskomattoman ihana tunne (ja sen takia pakko kommentoida ekaa kertaa, vaikka kauan jo lukenut :) ), kun tytär tuntee äitinsä nuin hyvin, että osaa ostaa nuin mieluisan lahjan, ah <3

Siihen pyrkiessä ja sitä odottaessa ;) meillä kun vielä joulupukki hankkii ne kaikki lahjat (vanhin lapsi 5 ja puolvee)

 
2. tammikuuta 2012 klo 22.48 , Blogger Heli kirjoitti...

Ompas mahtavan kiva muki! Oliskohan noita tee-teksteillä? Mulla on se ABC-termosmuki, mutta se kusee kaikki teet suoraan syliin.. täytyy se joskus viedä takas absille ja vaatia uusi tilalle.

 
3. tammikuuta 2012 klo 8.13 , Blogger ania kirjoitti...

Aamulattet ja -kahvit täytyy saada nauttia rauhassa ja hitaasti hörppien. Mullakin, vaikka aikaa aamuisin on vaikka kuinka, usein muki jää puolitiehen. Työmatka on niin lyhyt ja perillä odottaa vastakeitetty kahvi, joten en kuljeta kahvia mukanani. Lahjamukisi on ihana ja munkin mielestä parasta jutussa on juuri toi, että tyttö on hiffannut, mitä sinä oikeasti tarvitset. Nää on niitä ihan parhaita lahjoja. Reipasta loppiaisviikkoa!

 
3. tammikuuta 2012 klo 9.36 , Blogger anana kirjoitti...

Vinkkinä vastaavia mukeja kaipaileville että Stockalla on paljon erilaisia, oliskohan ne nyt Sagaformin. Oma keraaminen on sieltä ja kokonaan valkoinen ja musta kansi, onhan se kaunis vaikka mielummin aamuisin otankin sen epäkauniimman mutta mielestäni paremman mukaan :D
Minulla on tämä: http://www.lookersshop.mercedes-benz.co.uk/product/Thermos_Flask_B66957528

Joka siis tuli edellisen liki samanlaisen tilalle. Tuo kansi ei haise, siitä on hyvä juoda, kahvi ei tule kannen ja mukin välistä, tuo on iso, siitä on hyvä pitää kiinni ja se on kestävä ja sisältä metallia. (olen huomannut että muoviset alkavat haisemaan). Tämä on siis ruma mutta toimiva :) Minähän siis roudaan mukia myös mukana ulkoilureissuilla :)

 
3. tammikuuta 2012 klo 10.12 , Blogger La Petite Princesse kirjoitti...

Saitpa kauniin ja käytännöllisen mukin!
Meillä on Murulla pian syntymäpäivät ja ajattelin jotain samantapaista. Hän kun ryystää teetä päivät pitkät ja kuulemma haalentuu (onko tuo edes sana?) niin nopeasti :)
Kiitos siis monista vinkeistä!

 
3. tammikuuta 2012 klo 11.27 , Blogger Katri kirjoitti...

Ihan paras keksintö! Tää mun on saatava - tulevaisuudessa nimittäin palaan entiseen ja ajan jälleen 5 krt vkossa Porvoosta Helsinkiin töihin. Tunnistan itseni tuosta aamukiireilystä ja usein puoliksi juotu kahvi on jäänyt vessaan (kun on yrittänyt juoda kahvia ja laittautua yhtä aikaa).

Hieno lahja! :)

 
3. tammikuuta 2012 klo 11.36 , Blogger Sirpa kirjoitti...

Ihana, huomaavainen ja ajattelevainen tytär sinulla! Aika nappiin osunut lahjakin. :-) Tuollaisen tarvin kyllä itsekin, en vain ole sitä tajunnut ennen kuin nyt. Ihanaa viikkoa sulle! t.toinen työmatkakofeinisti

 
3. tammikuuta 2012 klo 17.45 , Blogger Anniina kirjoitti...

Sulla on tosi fiksu tyttö! :)

 
3. tammikuuta 2012 klo 23.40 , Blogger Rilla kirjoitti...

Mari: kyllä tyttäret on fiksuja :) Ja tarkkaavaisia!

Maisa: ihan totta :) Ihmeellisen teräviä havaintoja nuo tekevät. Tämä tosiaan mun esikoiselta, 11-vuotiaalta. Muutamana viime vuotena on halunnut jotain pientä aina hankkia. Aika sööttiä oikeasti.

Heli: hyvä kysymys, voisi ollakin? Ainakin jotain vastaavia. Tai sitten oot vaan välittämättä tuosta coffeesta :)

Ania: just niin :) Ja sama vika, kesken jää mullakin usein. Silloin kippaan loput tuohon ja otan mukaani autoon. Meillä oikein katsotaan, ottaako äiti sen mukin mukaansa :D

Anana: kiitti, loistovinkkejä!

La Petite Princesse: ostoksille vaan. Ostin itse mun miehelle pari joulua sitten sellaisen miehekkäämmän version. Ihan termarityyppisen, enkä nyt tietenkään muista, minkä merkkisen. Mutta kiva se musta oli :)

Katri: heh, multakin tuo löytyy useimmiten vessan pöydältä. Tai sitten eteisestä, jos olen yrittänyt viimeisimpiä hörppyjä vetäistä siinä lähtiessäni :) Tsemppiä työmatkailuun!!

Sirpa: samat sanat! Tosin, no, tämä kahvin läikyttely autoon kyllä pisti miettimään, että ei välttämättä toimi ihan niin :)

Anniina: eikös :)

 
4. tammikuuta 2012 klo 12.14 , Blogger nelli kirjoitti...

Heippa,

ihana Bola kolahti tänään postilaatikosta, SUUREN SUURI KIITOS :)) Se on täydellinen! Ihanaa alkuvuotta, kevättä kohti mennään :)) Ja kiitos ihanasta blogista!

Nelli

 
5. tammikuuta 2012 klo 18.54 , Blogger R ja M kirjoitti...

Tuollainen minultakin löytyy ja on ollut kovassa käytössä! =) Ajattelin vinkata yhdestä sivustosta josta luin juuri lehdestä...nimittäin http://www.keepcup.com/ jossa voi suunnitella oman kuppinsa! Eilen pistin oman kuppini tilaukseen ja ajattelin sittä sitten bloggailla jossain vaiheessa =)

Terveisin: Riina

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu